Gigantische, gevulde broden met belegde sandwiches

Heel wat recepties worden voorzien van drank en lekkere warme of koude hapjes. Maar na een paar uur krijgen de meeste mensen terug honger. En net op dat ogenblik is het geven van een belegd broodje aan uw gasten ideaal. Daarom voorzien wij gevulde broden tijdens uw feest of receptie te Duffel zodat niemand met honger richting huiswaarts moet gaan!

Verrassing!

Bij ons is een versierd brood steeds gevuld met 60 mini sandwiches met divers beleg (gerookte  zalm, gerookte heilbot, garnaal & krabsla,diverse vleeswaren & kazen, kip-curry,…)
De prijs bedraagt € 70/ gevuld brood. Incl. BTW

Ook ideaal voor thuis

De gevulde broden te Duffel van Traiteur ’t Wijnhuisje zijn niet enkel geschikt voor recepties of feesten, maar kunnen ook perfect besteld worden om bij u thuis te nuttigen. Zo kunt u bijvoorbeeld tijdens het verjaardagsfeestje van zoon of dochterlief of bij het kerst- of nieuwjaarsbezoek uw gasten een lekker broodje voorschotelen. Voor iedereen zal er ongetwijfeld wel een broodje bij zitten die ze super lekker vinden!

Bel voor een bestelling of vul ons contactformulier in voor meer info. Bekijk zeker ook onze sfeerbeelden en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Back to Top