Ruim assortiment diverse arrangementen

Traiteur ‘t WIJNHUISJE - Duffel - ArrangementenEen huwelijksfeest, bedrijfsfeest, communie of ander evenement in aantocht? Bij Traiteur ’t Wijnhuisje vindt u steeds diverse arrangementen in Duffel, op maat van uw feest.

Buffet, home-cooking, menu,…

Warme en koude buffetten, barbecue, home-cooking en noem maar op; wij bieden u verschillende mogelijkheden en formules aan. Omdat elk feest anders is, hechten wij veel belang aan een persoonlijke aanpak. De menu's op deze pagina gelden dan ook als voorbeeld. Op maat maken wij een uitgebreid aanbod aan diverse arrangementen waaruit u kunt kiezen zodat uw feest regio Duffel-Antwerpen echt tot in de puntjes gepersonaliseerd wordt.

Pure smaken en verse ingrediënten

Of wij nu een communie, een bedrijfsfeest of eender welke gelegenheid dienen te voorzien van lekker eten…Wij zorgen altijd voor topkwaliteit op vlak van ingrediënten en smaken. Bereiding gebeurt steeds met opvolging van de hoogste, hygiënische normen zodat er aan onze gerechten daadwerkelijk niets op te merken valt.

Aarzel niet om ons te contacteren met suggesties. Samen stellen we het menu samen dat volledig naar uw wens is!Back to Top